Дванадесета Модна фиеста Албена 2012

2012-06-13 17:53:51

Тази година от 13 до 17 юни се проведе най-голямото модно събитие на лятото- "Модна фиеста Албена" 2012 в комплекс Албена. Показани бяха колекции на най-известните български дизайнери и модни къщи.

        Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата.  Всички присъстващи се забавляваха заедно с Искрен Пецов, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Ивайло Колев и др.

        Искрен Пецов дефилира с модели от най-новата колекция на Бултекс 99 с марка BE UNIQUE, отличаваща се с уникалността, която придава на всеки хотел, ресторант, обект за отдих, спа или обществено хранене. Всички модели, могат да бъдат открити в новата търговска база в град Бургас, ул. Индустриална 21, простираща се на площ от 600 м². Освен униформено облекло ще откриете и спално бельо, хавлии, покривки, завеси, прибори, чаши, мебели, матраци.    

        Мистър България Диан Христов, представи по атрактивен начин работно облекло и лични предпазни средства на Бултекс 99, с което показа, че освен функционално, работното облекло може да бъде и модерно.

 

 

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved