12 – 16 ЮНИ 2013 г. – МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА

2013-10-17 15:19:23

          В периода от 12 до 16 юни 2013 година, фирма БУЛТЕКС 99 взе участие в най-голямото лайфстайл събитие за ЛЯТО 2013, а именно – Тринадесетата „Модна фиеста Албена” – 2013, провела се в морския курорт Албена.

            В продължение на три последователни вечери във вариате театът „Албена” се представиха елегантните облекла на водещи дизайнери и модни къщи.

            Програмата включваше и провеждане на модни дефилета на плажни костюми и аксесоари  на територията на басейните на хотелите „Лагуна”, „Боряна” и „Фламинго Гранд” в Албена.

            Фирма БУЛТЕКС 99 представи своята лятна колекция с марка “Be unique”, като манекените дефилираха с разнообразие на екстравагантни официални работни и плажни облекла и аксесоари.

 

“Be unique” е уникална част от БУЛТЕКС 99. В процеса на създаването й ние си дадохме ясна сметка, че по-взискателни клиенти от Вас едва ли е възможно да има и това е нормално. Най-вероятно, водени от желанието си Вашите клиенти да останат доволни, Вие неминуемо следва да имате големи очаквания и от доставчиците си. Съзнавайки това, ние подходихме много внимателно и прецизно към нашите продукти, за да изготвим за Вас едно наистина професионално предложение за облекло и интериорен текстил. Нашата основна и главна цел е  чрез нашите уникални предложения да внесем допълнителен уют във Вашия хотел, ресторант, обект за отдих, спа или обществено хранене.

 

 

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved