Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта

2014-11-20 15:16:13

На 19 ноември 2014 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи на официална церемония в София хотел "Балкан” за осемнадесети път своите "Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта" - най–дългогодишните и престижни награди в българския туризъм.


"Бултекс 99" спечели  престижна награда в категория "Ползотворно партньорство в повишаване качеството на туристическия продукт за 2014 г.” С тази награда фирмата бе отличена и призната от бранша за  грижата за хубава и модерна визия в изработката  на униформено облекло на кадрите по туристическите обекти, за създаването на уют чрез предлагането на актуални интериорни текстилни решения. Наградата получи  Мирослав Славов, Търговски мениджър за София и Западна България.
Наградата бе връчена от Стоян Лазаров, председател на БТК и Слава Каличкова, член на КС на БХРА.

На официалната церемония присъстваха г-жа Николина Ангелкова - министър на туризма; г-н Михаил Миков - председател на ПГ „БСП – Лява България”; представители на общини, на неправителствени организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията от цялата страна - водещи имена в българския туризъм, представители на печатните и електронни медии. БХРА получи поздравителен адрес от г-н Бойко Борисов - министър-председател на РБългария по повод Годишните награди на БХРА 2014 г. Г-н Благой Рагин връчи плакет от БХРА на министър Ангелкова, която поздрави присъстващите колеги на церемонията.

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved