Отбелязване на 28-ми април Световен ден за безопасност и здраве при работа за 2015 г.

2015-04-27 11:07:57

По повод отбелязването на Световния ден за безопасност и здраве при работа за 2015 г, екипът на "Бултекс 99" ЕООД се присъедини към кампанията, организирана от Европейската агенция по БЗР - EU OSHA и от Международната организация по труда - МОТ/ILO.
Както вече знаете, мотото на Световния ден по БЗР за 2015 г. гласи: "ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ИЗГРАЖДАНЕ НА КУЛТУРА НА ПРЕВЕНЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА". 
По случай събитието на 27-ми април 2015 г., Фондация "Център за БЗР" организира посещение на втория по големина циментов завод в България и носител на призовото първо място в конкурса за добри практики - "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2015 г.", а именно "ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ" АД.
Инж. Милен Станоев - Директор на завода в с. Златна Панега, заедно със своя екип от специалисти, бяха подготвили изключително богата програма, запознаваща присъстващите БЗР експерти със своите добри практики, постижения, перспективи за развитие, като част от програмата включваше и обиколка на завода.
Инж. Виолета Въкова - Мениджър Отдел БЗР на ТИТАН Златна Панега за територията на цяла България и инж. Веселина Кирилова - Началник Отдел БЗР за циментовия завод в с. Златна Панега, споделиха дългия и труден път, който екипът им е изминал за постигане на тези високи нива на развитие в областта на безопасността и здравето при работа.
Те споделиха, че основната и най-голяма цел на ръководството на завода е постигането на НУЛА трудови злополуки и осигуряване на една максимално здравословна и безопасна работна среда за своите служители.
Възможност да посетят Златна Панега цимент имаха представители на дванадесетте изградени Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа, които съвместно с екипа на Фондацията успяха да почерпят от разнообразието на професионален опит и добри практики, любезно предоставени им от домакините. 
Екипът на  "Бултекс 99" ЕООД благодари на Ръководството на ТИТАН Златна панега цимент АД за гостоприемството, подкрепата, разбирането и съдействието, която домакините оказаха при отбелязването на Световния ден за безопансост и здраве при работа за 2015 г. 

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved