МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА

2015-05-18 09:43:16

През периода 14 - 17 май 2015 г.   в х-л Мирамар, гр. Обзор Бултекс 99 взе участие в първата по рода си за България Международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”.
Участници в нея бяха експерти по ЗБУТ от над 100 български предприятия, както и представители на международни институции и организации от 25 различни държави.
Конференцията бе открита от инж. Стефан Башев – Учредител и управител на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Той представи и поздрави официалните гости на конференцията, определяйки я като “достоен пример за най-голямото постижение на Фондацията към момента, признато и уважено от най-големите световни организации в областта на безопасните и здравословни условия на труд”.
След неговото изказване приветствия имаха възможността да произнесат представители на социалните партньори от България и от световни организации по безопасност и здраве при работа. Бе прочетен и поздравителен адрес от г-н Бойко Борисов – Министър-председател на Република България. В него той поздравява екипа на Фондацията за добрата инициатива, която според него осигурява възможността за фокусиране на общественото внимание върху една толкова значима тема, а именно безопасността и здравето на работещите и опазване на човешкия живот.
За доброто настроение на участниците допринесоха и допълнителните програми, подготвени от организаторите, включващи ревю на работно облекло и лични предпазни средства, представящо най-актуалните тенденции в облеклата за работна защита, както и специална програма включваща известния български народен изпълнител – Илия Луков.

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved