Откриване на нов обект в Русе - 16.09.2015г.

2015-09-16 20:25:05

На 16-ти септември 2015 г. в град Русе се проведе официалното откриване на новата база на Бултекс 99 в гр. Русе. Обектът разполага с голям шоурум, складова база, конферентна зала и паркинг за удобство на посетителите.

На площ от 200 кв.м. в модерно обзаведен шоурум, е представено голямо разнообразие от работно облекло и лични предпазни средства. Тук клиентите могат да намерят и продукти с марката Be unique, създадена, за да внесе повече уют във Вашия хотел, ресторант, обект за отдих и СПА. Базата разполага с над 400 кв. м. складова площ, позволяваща своевременното обслужване на клиенти. Конферентната зала е  подходяща за организиране на фирмени събития.

На церемонията по откриването на новия обект, присъстваха много официални гости, сред които кметът на Община Русе- г-н Пламен Стоилов. Той подари на г-н Стефан Башев- Управител на Бултекс 99, икона, с пожелание бизнесът да е закрилян и много успешен. Отец Йордан от храм Свети Георги, отслужи водосвет за здраве и късмет и освети новата придобивка за русенци.

 

 

 

 

 

 

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved