Очаквайте на 22.02.2016г. в "Шеф под прикритие" инж. Стефан Башев- Управител на Бултекс 99

2016-02-18 09:19:15


Очаквайте на 22.02.2016г. в "Шеф под прикритие"  инж. Стефан Башев- Управител на Бултекс 99
http://novatv.bg/shows/view/1100/%D0%A8%D0%B5%D1%84-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5/

През февруари в продължение на четири седмици зрителите ще станат свидетели на невероятните истории на осем шефове на компании в ефира на Нова. Те напускат своите удобни офиси и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си фирми, напълно преобразени, с цел да не бъдат разпознати от техните служители.

Хитовият английски формат се радва на огромен зрителски интерес повече от пет години. Предаването е обиколило целия свят и е завладяло сърцата на милиони зрители от САЩ, Канада, Австралия, Израел, Австрия, Германия, Франция, Норвегия, Испания и Полша. Форматът внедрява под прикритие собственици или изпълнителни директори в собствените им фирми за седмица, за да започнат от нулата като обикновени служители. Целта на тази смяна е големите шефове да разберат как работят техните компании и как се е променил същинският бизнес, от който са се отдалечили с течение на времето и са изгубили първоначалната връзка в резултат на мениджърската си позиция. В края на вълнуващата седмица шефовете разкриват своите самоличности в емоционални срещи със служителите си. Дали служителите ще бъдат мъмрени, наказани или дори уволнени, или напротив – повишени и възнаградени, ще зависи изцяло от тяхното трудолюбие и отдаденост, които са демонстрирали пред шефа си, без, разбира се, да знаят, че това е той.

Как ще се справят големите шефове с изпълнението на елементарни задачи в собствените си компании, започвайки от абсолютната нула?

Източник: www.novatv.bg

Created by balkansys.com - Copyright © 2013 bultex99.com - All Rights Reserved