Бултекс 99 взе участие в Международното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица, провело се от 3 до 6 април, 2024 г. в Интер Експо Център – София. През 2024 г. на 19 000 кв. м площ в шест изложбени зали и външни площи се представиха продукти и услуги, които обхващат целия строителен процес, от проектирането, през различните етапи на строителство, до пълното завършване на обекта.

Международното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство даде възможност за обмяна на опит между български и чуждестранни представители на всеки сегмент от строителството. Фокусът по време на тазгодишното издание беше насочен към едра строителна техника, енергийната ефективност, възобновяема енергия и рециклиране. В рамките на изложението се проведоха редица съпътстващи събития като АТЕСТ Експо и Green Energy.

Събитието продължава да се развива и надгражда предишните издания, като се утвърди като най-мащабното бизнес и професионално изложение в строителния сектор, а ние от Бултекс 99 успяхме да споделим нашата страст към качественото и функционално работно облекло на щанд B4 в Зала 4!