Обекти на БУЛТЕКС 99 в България

 • гр. Плевен, ул. Здравец 1
 • Евгени Костов – Регионален Мениджър
 • Pleven@bultex99.com
 • 064/ 801 781
 • 064/ 801 781
 • понеделник- петък: 08:30-17:30

 

 • гр. Плевен, ул.Гренадерска №63
 • magazin_pleven@bultex99.com
 • 064/ 822 991
 • понеделник- петък: 09:00-13:30 14:30-18:00
  събота: 09:00-13:00

СКЛАД - ПЛЕВЕН

гр. Плевен, ул. Здравец 1

МАГАЗИН - ПЛЕВЕН

гр. Плевен, ул.Гренадерска №63