Мартенички с кауза

ян. 5, 2023 | За Бултекс

Съвсем скоро наближава един от най-хубавите празници, поставящ началото на пролетта. Традиционно и тази година ще посрещнем Баба Марта и ще си пожелаем повече от всякога да бъдем здрави и силни.

За поредна шеста година екипът на Бултекс 99 ще отбележи Първи март с ръчно направените мартенички от децата в комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“. Подготовката за празника там вече започна и сме в очакване на повече от хиляда красиви изделия с майсторска изработка. Децата непрекъснато усъвършенстват своите таланти и умения и сме щастливи, че със средствата от закупените мартенички, те ще имат условия да продължат своето творческо развитие.

Също така с благотворителна цел ще закупим и приготвените мартенички от дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост „Свети Врач“. Решихме да споделим с всички вас, че тази година можете да изненадате своите клиенти, партньори и служители, като поръчате специално направените мартенички на сръчковците от КСУ „Олга Скобелева“. Те са изработени от здрави вълнени конци и изобразяват познатите и обичани Пижо и Пенда. Ще ги откриете в типичните за празника цветове–бяло и червено, а при някои от веселите и пъстри модели –и в зелено, жълто и синьо. Всяка мартеничка е индивидуално опакована и съдържа информация за нейните творци, както и сърдечно пожелание за празника. Ако искате да бъдете съпричастни и да поръчате мартенички с кауза за вашата фирма, свържете се с нас на тел. 0889 860 889 или направете запитване за количества на имейл sales@stenso.net. За всички наши физически клиенти и партньори, които биха искали да закупят мартеничка с благотворителна цел, и по този начин да подпомогнат институциите – от 15.02 ще можете да намерите единични бройки на касите в обектите на Бултекс 99. Благодарим ви, че проявявате интерес към инициативата ни да разпространим красивите изделия, изработени с много желание и старание от нашите малки и големи приятели.