Ключов за ХОРЕКА сектора беше периодът от 13 до 16 февруари през 2024. Тогава в Интер Експо Център се проведе ХОРЕКА изложението СИХРЕ. През тази година форматът обедини платформата си #RetailShow и с Wine&Spirits Show, насочени към ритейла, виното, крафт напитките и гурме храните. Паралелно се проведе и форумът за висша кулинария – GastronomiX. Специално за него у нас пристигна световноизвестният кулинар Кике Дакоста, чийто ресторант Quique Dacosta Restaurante е оценен с три Michelin звезди.

Българското ХОРЕКА изложение СИХРЕ предлага решения за професионално кухненско, барово и сладкарско оборудване, обзавеждане и консумативи за хотели и ресторанти, интериорен текстил, облекло, реклама и разбира се – софтуер. Това от своя страна привлича интереса на посетители от различните ХОРЕКА сфери. Сред тях – мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети, дистрибутори, хлебарство и следкарство, строителни компании, консултантски агенции и др.

Ние от Бултекс 99 за поредна година взехме участие и с удоволствие представихме нашите продукти и решения!  Разположени на щанд C5 в Зала 1 на Inter Expo Center, всички присъстващи имаха възможността да разгледат и изпробват най-новите ни разработки в сферата на работното облекло и нашата марка BeUnique. Да намерят перфектното решение за своя бизнес, съобразено с различните нужди и бюджет и не на последно място да се срещнат с с нашия екип от професионалисти, които винаги са насреща да помогнат при избора на най-подходящото облекло.
.